CLIëNTEN OVER ONS

Hendrik

29-03-2018
“Het was de tweede keer dat ik een auto importeerde vanuit Duitsland. Hij stond na ongeveer 2 weken blinkend ter beschikking bij Autoclick. Erg mooi”. “Way to go, Autoclick!”

Meertens

29-03-2018
Het leek zoeken naar de bekende spelt in een hooiberg. Autoclick lukte het de door mij gewenste auto te vinden. Ik ben er erg blij mee! Hartelijk dank voor al het werk.

Hans

29-03-2018
Dit was mijn derde auto welke ik importeerde via Autoclick. Ook deze keer weer de beleving van omruilen zonder zorgen. Een top auto waar ik de komende jaren mee vooruit kan!

van de Wouden

18-10-2017
Hoi Jacob, met dit berichtje wil ik je bedanken voor al je werkzaamheden. Mijn Audi A6 bevalt goed. Alles is gelopen zoals afgesproken en daar ben ik heel blij mee. Veel succes met je bedrijf.

Krekels

07-09-2017
Hier is de klant nog koning! Er werd echt naar mij geluisterd, ik kreeg de aandacht die ik graag wil als ik een auto koop. Een uitstekende service voor, tijdens en na mijn aankoop. Super goede ervaring en ik kom in de toekomst graag terug!

Harold

28-08-2017
Zeer tevreden over jullie werk. Alles volgens plan verlopen en auto is top. Hartelijk dank

06-02-2017
Beste Jacob, Wij willen je hartelijk danken voor de uitstekende verzorging van onze nieuwe auto vanuit Duitsland. Alles was tot in de puntjes geregeld en de gezellige en goede ontvangst al vanaf het eerste moment gaf ons een goed gevoel.
We zullen je zeker aanbevelen aan een ieder.

06-02-2017
Via een tevreden vriend bij Autoclick terecht gekomen. Ik was op zoek naar een mooie Audi A6 Avant uit Duitsland. Autoclick heeft gezocht en een prachtig exemplaar gevonden dat aan mijn specifieke wensen voldeed. Fijne afhandeling, transparant en niet duur. De auto stond keurig gepoetst op de oprit om mee te nemen. Hartelijk dank.

captcha captcha
© Autoclick / Teco B.V. 2020 | Alle rechten voorbehouden